Ισχυρούς τριγμούς έχει υποστεί η προπονητική καρέκλα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σκωτίας, Κρεγκ Λεβίν.

Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας και με τη χθεσινή ήττα τους με 2-0 σκορ από το Βέλγιο, έχασαν ακόμη περισσότερο έδαφος για την υπόθεση-πρόκριση στην τελική φάση του προσεχούς παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της συγκεκριμένης χώρας αναμένεται να έχουν τις προσεχείς ημέρες σύσκεψη, όπου και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Λέβιν από τον πάγκο τους.

Ο γενικός αρχηγός της Σκωτίας, Στιούαρτ Ρέγκαν τόνισε σχετικά: «Αυτή είναι μία απόφαση που θα πάρει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αποφάσεις. Είναι κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Είναι σημαντικό να συζητήσουμε όλοι μαζί και να δούμε τι έφταιξε στα τελευταία παιχνίδια και για ποιον λόγο γίνεται αυτή η συζήτηση», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Είμαστε απογοητευμένοι από τα τελευταία παιχνίδια. Κοιτάμε το πρόγραμμα και ελπίζαμε όλοι να είχαμε καλά αποτελέσματα. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι με το Βέλγιο. Ωστόσο, αυτό που πόνεσε περισσότερο ήταν η ήττα με ανατροπή από την Ουαλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης