Για το αυριανό τελευταίο ματς του Ίκαρου Καλλιθέας στη φετινή Α1 μπάσκετ των Ανδρών, με αντίπαλο το Μαρούσι, μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο αντίπαλος των Καλλιθεατών γνωρίζει εδώ και καιρό ότι την επόμενη χρονιά θ’ αγωνίζεται στην Α2, ωστόσο ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την ομάδα των βορείων προαστίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό τρόπο. Γνωρίζουμε πως το Μαρούσι δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, όμως δεν πρόκειται να το υποτιμήσουμε. Άλλωστε, ο αντίπαλος μας, παρά τα τεράστια προβλήματα του, έχει αντιμετωπίσει κάθε παιχνίδι του με σοβαρότητα και γι’ αυτό αξίζει της προσοχής μας».

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Αγαδάκος δήλωσε για το αυριανό ματς: «Είναι κρίμα που κλείνει για μας η σεζόν με αυτό τον τρόπο, πρώτα γιατί δεν εξασφαλίσαμε την είσοδο μας στα πλέι οφ και δεύτερον γιατί ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Ωστόσο, οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε μια ακόμη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης