Αγώνα δίχως αύριο χαρακτήρισε ο Κώστας Σλούκας την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με την Σιένα, για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. 

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν και την ψυχή τους στο παρκέ, προκειμένου να καλύψουν τη διαφορά της ήττας στο ΣΕΦ (74-72) και βρεθούν «αγκαλιά» με τη 2η θέση του 6ου ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να το κερδίσουμε και να δώσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ», είπε αρχικά ο Σλούκας σε δηλώσεις του στο «Κανάλι Ένα 90,4» και συνέχισε αναφερόμενος στην ήττα στο ΣΕΦ:

«Εννοείται πως μας έχει επηρεάσει πολύ το πρώτο ματς, όμως το έχουμε αφήσει πίσω και προχωράμε. Η έδρα της Σιένα είναι δύσκολη. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και αν το καταφέρουμε αυτό έχουμε μεγάλη τύχη. Δεν σημαίνει κάτι η ήττα της Σιένα από τη Ρόμα. Αφού όταν είχε έρθει στο ΣΕΦ και πάλι από ήττα προερχόντουσαν. Δεν μπορώ λοιπόν να πω πως είναι καλό αυτό και κοιτάμε την ομάδα μας και την συγκέντρωση μας για 40 λεπτά».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Μπράουν είναι το «Α και το Ω» της Σιένα, απάντησε: «Είναι μεγάλος παράγοντας ο Μπράουν στο παιχνίδι της Σιένα, αλλά έχει και άλλα ατού αφού είναι επικίνδυνοι και οι υπόλοιποι παίκτες της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης