Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν το νταμπλ.

Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του ο Νίκος Σμαραγδής, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του «γηραιού» στη βάση του (σ.σ. η αποστολή έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη βάση της) από το Σύρο, όπου διεξήχθη το final-8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πρώτη δικαίωση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουμε στο γήπεδο ήρθε με το Κύπελλο. Ο σημαντικότερος στόχος μας, όμως, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος που “παίζεται” ακόμη.  

Διαθέτουμε, όπως έχουμε αποδείξει από την αρχή της σεζόν, μια σοβαρή και μεστή ομάδα, που προπονείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε το νταμπλ και ευελπιστούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το σκοπό μας» ανέφερε αρχικά ο Σμαραγδής και πρόσθεσε:

 «Δεν ήταν εύκολη η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως φάνηκε στους περισσότερους. Πήγαμε αποφασισμένοι στη Σύρο, αντιμετωπίσαμε κάθε παιχνίδι χωριστά, με σοβαρότητα και καταφέραμε να φύγουμε από το νησί με το τρόπαιο», πρόσθεσε ο 30χρονος κεντρικός, εξηγώντας, ακόμη, ότι «στη φετινή ομάδα δεν ξεχωρίζει κανείς μας. Όλοι είμαστε πολύτιμοι και συμβάλλουμε στο έργο που γίνεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για το μέλλον του στην ομάδα, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Σμαραγδής επισήμανε: «Οι φιλοδοξίες μου για διακρίσεις είναι μεγάλες, το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για την ομάδα. Το καλοκαίρι τελειώνει η επαγγελματική συνεργασία μας, από τη στιγμή, όμως, που κινούμαστε στο ίδιο πνεύμα, ελπίζω να συνεχίσουμε την κοινή πορεία μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης