Πύρρειος αποδείχθηκε η χθεσινή νίκη (1-0) της εθνικής μας επί της Λετονίας, η οποία ήταν η πρώτη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Euro 2012.

Κι αυτό γιατί εκτός από τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αντίκρισε κίτρινη κάρτα και θα χάσει το ματς με το Ισραήλ, τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό παιχνίδι ο Αλέξανδρος Τζιόλης και θα παραμείνει νοκ-άουτ για τέσσερις μήνες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής μέσος σε μία προσπάθειά του να ανακόψει μία αντεπίθεση των Λετονών στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κνήμης, «πληρώνοντας» έτσι πολύ ακριβά την αυτοθυσία του.

Εν αντιθέσει με τον Τζιόλη, καμία ανησυχία δεν εμπνέουν οι τραυματισμοί του Γιώργου Καραγκούνη και του Γιώργο Σαμαρά, οι οποίοι θα βρίσκονται στη διάθεσή του Σάντος, ενόψει του ματς με το Ισραήλ.

Ο «Κάρα» αποκόμισε από το χθεσινό ματς ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, ενώ ο επιθετικός της Σέλτικ ένα πρήξιμο στον αστράγαλο, εκεί δηλαδή που ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα τις προηγούμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλήθηκαν εσπευσμένα Μάκος και Μανιάτης

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρού Τζιόλη και την τιμωρία του Τοροσίδη, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης κάλεσε εσπευσμένα τους Γρηγόρη Μάκο και Γιάννη Μανιάτη.

Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές θα δώσουν το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Εθνικής στις 18:00,, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης