Τι κι αν η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να κατακτήσει την περυσινή σεζόν κάποιο τίτλο (σ.σ.: έχασε την Bundesliga, το Κύπελλο Γερμανίας και τον τελικό του Champions League);

Οι φίλαθλοι της απέδειξαν την αφοσίωση και την αγάπη τους στον γερμανικό σύλλογο, καθώς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του βαυαρικού συλλόγου, «εξαφανίστηκαν» όλες οι διαθέσιμες κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Μπάγερν ανακοίνωσαν σήμερα ότι διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια της -χωρητικότητας 69.000 θεατών- «Αλιάντς Αρένα», συμπεριλαμβανομένων των 39.500 διαρκείας, και πως αναμένει η συνολική προσέλευση για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας να υπερβεί το 1.1 εκατομμύριο φιλάθλους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους γι’ αυτό το μεγαλοπρεπές ενδιαφέρον» δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, και συμπλήρωσε: «Αυτό δείχνει πόσο ελκυστική και καλά υποστηριζόμενη είναι η Μπάγερν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βαυαροί έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο θεατών ανά αγώνα στον κόσμο με τουλάχιστον 42.000 φιλάθλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης