Την πεποίθησή του ότι ο Ράιαν Γκιγκς έχει όλα τα προσόντα, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν αποχωρήσει από αυτήν ο Άλεξ Φέργκιουσον, εξέφρασε με δηλώσεις του ο παλιός συμπαίκτης του Ουαλού άσου, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Συμφώνησε να παίξει έναν ακόμη χρόνο, αλλά θα του έλεγα να έχει ανοικτά τα μάτια και να αφουγκράζεται τι μέλλει γενέσθαι με την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Να έχει το νου του για τη θέση του προπονητή στη Γιουνάιτεντ. Διαθέτει τη δυναμική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός παλαίμαχος επιθετικός, ο οποίος το 1999 βοήθησε τη Μάντσεστερ να κατακτήσει το «τρεμπλ» με το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος εξακολουθεί να προσφέρει στην ομάδα του αρκετές καλές εμφανίσεις στα 39 χρόνια του, συμπλήρωσε 1.000 συμμετοχές με τη φανέλα της, ενώ ανανέωσε το συμβόλαιό του γι’ ακόμη έναν χρόνο. Πάντως, ο 71χρονος Φέργκιουσον δεν έχει δώσει ακόμη σημάδια αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία και τη θέση του εξακολουθούν να… κρυφοκοιτάζουν πολλοί.

Το ίδιο και ο Σόλσκιερ, ο οποίος δεν κρύβει ότι αποτελεί το μεγάλο στόχο της ζωής του. «Το έχω ήδη πει, ότι το όνειρό μου είναι να αναλάβω προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό είναι πάντα στο μυαλό μου, γιατί είναι η πιο σημαντική θέση σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα, για να μπορείς να τα πετυχαίνεις. Έτσι ας περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον» τόνισε ο Νορβηγός, ο οποίος έπαιξε 11 χρόνια στον αγγλικό σύλλογο και αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες από τους φιλάθλους της ομάδας.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης