Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες, για την επιλογή του να μην ανταλλάξει χειραψία με τον Πατρις Εβρά, πριν την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος, ζητώντας συγγνώμη για αυτή την κίνησή του, με την οποία έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Γάλλο αμυντικό των «κόκκινων διαβόλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω μιλήσει με τον προπονητή μετά τον αγώνα στο Ολντ Τράφορντ και συνειδητοποιώ ότι έκανα λάθος. Δεν απογοήτευσα μόνο εκείνον αλλά και τον σύλλογο και αυτά που αντιπροσωπεύει και ζητώ συγγνώμη. Έκανα ένα λάθος και μετανιώνω για αυτό που συνέβη», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός στράικερ και κατέληξε:

«Θα έπρεπε να είχα σφίξει το χέρι του Πατρίς Εβρά πριν τον αγώνα και θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Θέλω να αφήσω όλο αυτό το θέμα πίσω μου και να συγκεντρωθώ στο να παίζω ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουίς Σουάρες είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού οκτώ αγωνιστικών με την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης κατά του Εβρά στο ντέρμπι του πρώτου γύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που δεν θέλησε να ανταλλάξει χειραψία μαζί του, δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα τους η οποία πήρε διαστάσεις… βεντέτας.

Διαβάστε επίσης:

«Καθάρισε» ο Ρούνεϊ για τη Γιουνάιτεντ

«Ο Σουάρες είναι η ντροπή της Λίβερπουλ»

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης