Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σωκράτη Φυτανίδη μίλησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τις δηλώσεις του Φυτανίδη: «Ο Σωκράτης μόνος του έκανε νέες δηλώσεις και το θέμα έχει λήξει. Ο παίκτης προσέφερε στην ομάδα, όπως κι εμείς του προσφέραμε. Όλοι μαζί πλέον προσπαθούμε για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είναι ενήμερος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Όχι, δεν είμαι ενήμερος. Δεν έχω δεχτεί κάποια επίσημη κρούση. Στις εφημερίδες γράφονται πολλά. Άλλα αληθεύουν και άλλα όχι. Πάντως, είναι ευχάριστο να είναι παίκτες του Ατρόμητου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Έτσι αποδεικνύεται ότι γίνεται καλή δουλειά σε εμάς και εξελίσσονται διαρκώς οι ποδοσφαιριστές μας».

Για το αν υπάρχει ομάδα που είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρωτιάς στα πλέι οφ: «Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, οι ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ πιστεύω ότι θα είναι ο ΠΑΟΚ, εμείς, ο Αστέρας Τρίπολης και πιθανότατα ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ ότι αγωνιστικά έχουμε πολύ μικρές διαφορές. Από 25% πιθανότητες έχουν όλοι για την πρωτιά στα πλέι οφ».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης