Ο Παναθηναϊκός έκανε το… καθήκον του χθες στο Αλεξάνδρειο, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Άρη και έτσι  τώρα στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Σιένα, για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

Ο Βασίλης Σπανούλης, σε σημερινές δηλώσεις του μίλησε τόσο για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ματσόν όσο και αυτήν με την Ιταλική ομάδα, από την οποία ενδέχεται ως γνωστόν να απουσιάσει, λόγω τραυματισμού ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα έχει πολύ βάθος. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η απουσία του Δημήτρη, αλλά γι’ αυτό το λόγο η ομάδα έχει τόσους πολλούς παίκτες, ώστε σε τυχόν ατυχίες να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Διαθέτουμε πολλούς παίκτες που μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και όλοι μαζί με ομαδική δουλειά να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του» τόνισε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μιλώντας για την ενδεχόμενη απουσία του Διαμαντίδη από τον προημιτελικό με την Σιένα.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Άρη ανέφερε: «Απέναντι στον Άρη κάναμε ένα καλό παιχνίδι με εξαίρεση αυτό το δίλεπτο που χάσαμε αυτή τη διαφορά των 15 πόντων που είχαμε πάρει. Πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλά σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι του Άρη. Η άμυνα ήταν ένα θετικό στοιχείο για εμάς στο παιχνίδι. Το έχουμε πει και από την αρχή της χρονιάς. Η άμυνα είναι η βάση. Όπως έχουμε πει ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να χάνουμε τις διαφορές που παίρνουμε. Αν δεν έχουμε πρωτεύοντα αιφνιδιασμό να παίζουμε σωστά και να διαβάζουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ήταν ένα καλό τεστ ενόψει Σιένα. Για εμάς ήταν μια σημαντική ψυχολογική νίκη και προχωράμε».

Κλείνοντας ο έμπειρος γκαρντ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο κόντρα στον Ιταλικό σύλλογο: «Θέλουμε όλοι να δούμε ένα κατάμεστο γήπεδο. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ ο κόσμος. Τώρα μπαίνουμε στα πολύ μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε ένα στόχο, το φάιναλ φορ και η βοήθεια της εξέδρας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και να βάλουμε τις βάσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια για την πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης