Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε για το παιχνίδι της Κάχα Λαμποράλ με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι για να μπορέσει η ομάδα του να προκριθεί στο Top-16 της Ευρωλίγκα θα πρέπει να κερδίσει τα παιχνίδια στην έδρα της. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός της ομάδας της Βιτόρια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

«Είχα πει εξ αρχής πως, αν δεν πάρουμε παιχνίδια στην έδρα μας, δεν αξίζουμε να φτάσουμε στο “Top 16”. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Ολυμπιακό και δουλεύουμε για να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια σε αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, άλλωστε είναι και ο πρωταθλητής Ευρώπης, κι έχει εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ του όπως ο Σπανούλης. Θα κάνουμε λάθος αν θεωρήσουμε πως Ολυμπιακός είναι μόνο ο Σπανούλης. Έχουν κι άλλους ποιοτικούς παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος Γάλλος γκαρντ, Φαμπιάν Κοζέρ, είπε: «Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη. Είχαμε μία απογοητευτική ήττα στο Ζάγκρεμπ και πλέον πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον τρία παιχνίδια. Θα παλέψουμε να πάρουμε και τα τρία στην έδρα μας. Η εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια (σ.σ. στο ισπανικό πρωτάθλημα) θα κάνει καλό σε μας και την αυτοπεποίθησή μας. Ξέρουμε πως ο Σπανούλης είναι το “κλειδί” του Ολυμπιακού. Αν παίξει καλά αυτός, όλη η ομάδα παίζει καλά. Δημιουργεί όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού, πασάρει και σκοράρει πολύ. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να τον περιορίσουμε. Ο προπονητής μας ζητά δυνατή άμυνα, υπομονή στην επίθεση για να αποφεύγουμε τα λάθη και να παίζουμε έξυπνα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης