Στα δικαστήρια πάει τον Ολυμπιακό η Κατάνια

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011, 17:06
Στα δικαστήρια πάει τον Ολυμπιακό η Κατάνια

Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξετάζει η Κατάνια, όπως ενημέρωσε με σημερινή της ανακοίνωση, με αφορμή τη ματαίωση του σημερινού φιλικού της παιχνιδιού με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας:

«Η Κατάνια ανακοινώνει την ακύρωση του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 20:45 απόψε στο Angelo Massimino, μετά την απόφαση της ελληνικής ομάδας να μην πάρει την πτήση τσάρτερ στο πλαίσιο της σύμβασης με την Κατάνια.

Όπως συμφωνήθηκε, το αεροσκάφος για τη μεταφορά της ομάδας του Ολυμπιακού, έφτασε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», περιμένοντας μέχρι αργά το πρωί της Κυριακής, όμως κανένας από τον Ολυμπιακό δεν ήταν εκεί.

Η ανεξήγητη στάση του Ολυμπιακού, ο οποίος ποτέ δεν ανακοίνωσε την απόφασή του στην Κατάνια, παρά την συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, προκαλεί σημαντική οικονομική ζημιά στο σύλλογο και η Κατάνια διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει νομική δράση για την προστασία των δικαιωμάτων της.

Η Κατάνια πρέπει να σταματήσει τις πωλήσεις των εισιτηρίων για το φιλικό που ακυρώθηκε και να επιστρέψει το ποσό που έχει ήδη δαπανηθεί από τους φίλους της ομάδας για την αγορά του εισιτηρίου του αγώνα, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Κατάνια θα παίξει απόψε στις 20.30 στο γήπεδο «Angelo Massimino» απέναντι στην Μιλάτσο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, με την είσοδο να είναι ελεύθερη».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011, 17:30