Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και πήρε με χαρακτηριστική ευκολία το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Τα γκολ των Κρητικών, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό, σημείωσαν οι Ταυλαρίδης (15΄), Παπουλής (45+1΄) και Ζορμπάς (89΄).

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς στο σκορ.

Σκόρερ για τους Κρητικούς ήταν ο Ταυλαρίδης, ο οποίος με κεφαλιά στο 20′ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία στον αγώνα και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Παπουλή, ο οποίος στις καθυστερήσεις έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Γουμάγια, κάνοντας το 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το σκορ, καθώς στο 89′ ο Ζορμπάς έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκριση των Κρητικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 28ο λεπτό, όταν ο Σίσιτς έχασε μία απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει.

Πιο συγκεκριμένα, μόνος προ κενής εστίας κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των Σερραίων, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το… ποδοσφαιρικό απόφθεγμα που αναφέρει ότι «στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν κα όλα χάνονται».

Κίτρινες: Κάλαϊτζιτς, Παπουλής


ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βερόν, Χ. Λόπεθ, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής (63′ Ζορμπάς), Καμπάνταης (73′ Ζ. Λόπες)

Πανσερραϊκός (Δημητρίου):
Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Στεφανίδης, Σιάκκας (19′ Κιάσσος), Παρασκευαΐδης (52′ Δ. Τριανταφύλλου), Βουτσιάς (69′ Γκούρτσας), Μιλένκοβιτς, Τάντιτς

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης