Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης, ανάμεσα στον Χενκ Τεν Κάτε και τον Νίκο Σπυρόπουλο.

Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, και ο πλέον ο Έλληνας μπακ αναμένεται να κληθεί σε απολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ολλανδός μίλησε στους παίκτες και αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με την Ατλέτικο. Όταν έφτασε η σειρά του Σπυρόπουλου, αυτός με υπεροπτικό ύφος πήρε το λόγο και είπε στον Τεν Κάτε: «Εμένα δε θα μου μιλάς έτσι»!

Ο Τεν Κάτε, όπως ήταν φυσικό, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, και ανταπάντησε χρησιμοποιώντας μια αγγλική βρισιά. Ο Σπυρόπουλος εξεπλάγη και προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Μπράις Μουν να επεμβαίνει, προσπαθώντας να ηρεμίσει τα πνεύματα.

Ο Σπυρόπουλος θα κληθεί σε απολογία για να δικαιολογήσει την πράξη του, κινδυνεύοντας μάλιστα με βαριά τιμωρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός: Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Κατσουράνης

Εξηγήθηκε γιατί παρεξηγήθηκε… Ο λόγος για τον Κώστα Κατσουράνη, η χθεσινή (μετά το τέλος του αγώνα με την Atletico Madrid) δήλωση του οποίου, ότι «παρασυρθήκαν από τον κόσμο», θεωρήθηκε ως «καρφί» για τον τεχνικό της ομάδας, Ten Cate.

Με σημερινή διευκρινιστική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, ο διεθνής μέσος του «τριφυλλιού» έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη… θέση τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς, χθεσινές μου δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο παρερμηνεύτηκαν ως δήθεν αιχμή εις βάρος του προπονητή μας, γεγονός εντελώς ανακριβές. Η δήλωσή μου ήταν σαφής και ξεκάθαρη: σχολιάζοντας την αγωνιστική συμπεριφορά μας μετά την ισοφάριση διατύπωσα την εκτίμηση πως παρασυρθήκαμε από τον κόσμο. Πιστεύω πως η δήλωση αυτή δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρεξήγησης και απορώ πως προκλήθηκε η όποια παρανόηση.

Όπως και να’ χει είμαστε επικεντρωμένοι στην προσπάθειά μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και δουλεύουμε όλοι μαζί σαν ένας άνθρωπος για την επίτευξη των στόχων μας».

Εν τω μεταξύ, δηλώσεις για το χθεσινό πρώτο αγώνα με την Atletico Madrid στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-2 έκανε στον «Real FM» ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, η ομάδα του έχει λίγες πιθανότητες για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, επισημαίνοντας ότι το «τριφύλλι» θα κάνει ό,τι μπορεί στον επαναληπτικό του «Vicente Calderοn».

Παράλληλα, ο «Κάρα» στάθηκε στο χειροκρότημα του κόσμου μετά την ήττα από τους «rojiblancos».

«Όταν έχεις χάσει ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις πολλά, όμως μας μένει το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος ως αναγνώριση προσπάθειας, αλλά πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα, οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας», τόνισε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι η Atletico έχει καλούς παίχτες, αλλά εγώ πιστεύω ότι και εμείς έχουμε καλούς παίχτες απλώς οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικός παράγοντας εκεί που το παιχνίδι το ελέγχαμε χωρίς να κάνει μισή ευκαιρία η Atletico, στη πρώτη φάση μας έβαλε γκολ. Αυτός ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας του αγώνα».

Για τον επαναληπτικό της Μαδρίτης, ο διεθνής μέσος υποστήριξε: «Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα, ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά σαν μεγάλη ομάδα οφείλουμε να πάμε στην Ισπανία και να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε . Το χρονικό διάστημα είναι μικρό… αλλά».

Καταλήγοντας, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για τους στόχους των «πρασίνων» τονίζοντας: «Γενικά στο ποδόσφαιρο και από την εμπειρία που έχω, άμυνα δεν είναι οι αμυντικοί. Άμυνα είναι όλη η ομάδα και η άμυνα ξεκινά από τον επιθετικό.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι και Πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη. Σίγουρα ο βασικός στόχος είναι το Πρωτάθλημα αλλά ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να διεκδικεί τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη».

(Πρώτη καταχώρηση: 20 Αυγούστου 2009, 18:57)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης