Την τύχη τους στα… πόδια τους κρατούν οι ποδοσφαιριστές της Ρουμανίας, σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2008. Οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Πιτούρκα έμειναν ζωντανοί στον τρίτο όμιλο ή “όμιλο του θανάτου” και πλέον με νίκη επί της αδιάφορης Ολλανδίας, περνούν στην επόμενη φάση. Παράλληλα, σε περίπτωση ισοπαλίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ισοπαλίας στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ιταλία, οι Ρουμάνοι είναι αυτοί που παίρνουν το… εισιτήριο για τους “8” του τουρνουά.

Οι Ολλανδοί έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στον επόμενο γύρο και είναι πολύ πιθανό να μη “χτυπήσουν” το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αγωνιστικά, οι Ρουμάνοι δεν υπολογίζουν στον Μιρέλ Ραντόι, ο οποίος χεριουργήθηκε στο κεφάλι και στον Γκοϊάν, που είναι τιμωρημένος. Από την πλευρά των Ολλανδών, ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολλανδία (Μάρκο Φαν Μπάστεν): Φαν Ντερ Σαρ, Μπουλαρούζ, Χέιτινγκα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχοστ, Σνάιντερ, Ντε Ζέουβ, Φαν Ντερ Φααρτ, Ενγκελάαρ, Κάουτ, Φαν Νιστελρόι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρουμανία (Βίκτορ Πιτούρκα): Λόμποντ, Κόντρα, Ράντου, Κίβου, Τάμας, Κοτσίς, Κοντρέα, Νικολίτα, Πέτρε, Μούτου, Μαρικά.

Διαιτητής: Μάσιμο Μπουζάκα (Ελβετία)

Γήπεδο: “Σταντ ντε Σουίς”, Βέρνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης