Το πλάνο των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες αποφάσισε κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση να προχωρήσει, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του για την Α1 και την Α2 ανακοίνωσε σήμερα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

Οι αγώνες της δεύτερης και της τρίτης αγωνιστικής θα διεξαχθούν με πέντε και δέκα λεπτά καθυστέρηση αντίστοιχα, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση τότε από την τέταρτη αγωνιστική και μετά τα παιχνίδια δε θα διεξάγονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει:

«Την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 και τη 2η της Α2 θα υπάρξει πεντάλεπτη καθυστέρηση έναρξης των αγώνων. Το επόμενο βήμα θα είναι την 2η αγωνιστική της Α1 και την 3η της Α2, όπου θα υπάρξει δεκάλεπτη καθυστέρηση έναρξης των αγώνων. Αν οι λύσεις δεν βρεθούν, τότε την 4η αγωνιστική της Α1 και 5η της Α2 θα υπάρξει ολοκληρωτική απεργία από την αγωνιστική δραστηριότητα.

Από εκεί και πέρα οι αρμόδιοι φορείς και οι υπεύθυνοι θα έχουν περιθώριο μέχρι την 01/01/2010 να βρουν τις λύσεις και τα αιτήματα μας να γίνουν νόμος, διαφορετικά ο ΠΣΑΚ και τα μέλη του θα προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης