Σε ελληνικό έδαφος «πάτησε» απόψε η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έφτασε στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού της με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι «πολίτες» στο αυριανό παιχνίδι θα αγωνιστούν με αρκετές απουσίες, αφού στο Μάντσεστερ έμειναν οι Μάριο Μπαλοτέλι, Τζόνσον και Νάιτζελ ντε Γιονγκ, που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγγλική ομάδα δεν προπονήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα γίνει το παιχνίδι και, απλά οι παίκτες αμέσως μετά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», κατευθύνθηκαν στο γήπεδο όπου περπάτησαν στον χλοοτάπητα.

«Δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να νικήσουμε»
 
Ο τεχνικός της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε στους Έλληνες και Άγγλους δημοσιογράφους για τον αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό και διαφορετικό το αυριανό παιχνίδι από αυτό που δώσαμε το Σάββατο. Πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι. Αυτό που προηγήθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δύσκολο, αλλά τώρα, πρέπει να σκεφτούμε το αύριο. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα παίξουμε τρεις ημέρες μετά κι άλλο παιχνίδι στη σειρά.

Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα από τη Γιουνάιτεντ και πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Έχουμε 16 παίκτες στη διάθεσή μας. Ο Τζόνσον δεν είναι έτοιμος, ενώ και ο Μπαλοτέλι δεν είναι 100 % έτοιμος. Έχουμε απουσίες, αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα και δε φοβόμαστε. Εμείς είχαμε μόνο τρεις ημέρες για να προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι, το οποίο γνωρίζουμε ότι δε θα είναι εύκολο, γιατί ο Άρης απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης και έπαιξε καλά απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον Άρη, ο Ιταλός τεχνικός είπε: «Γνωρίζω ότι άλλαξε προπονητή, ο Κούπερ έφυγε από την ομάδα και το ότι έγιναν κάποιες μεταγραφές. Ο Άρης είναι καλή ομάδα και δε θα είναι εύκολο το ματς».

Λέσκοτ: Μπορούμε να κερδίσουμε

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζόλεον Λέσκοτ δήλωσε: «Θα παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι, μετά από τρεις ημέρες. Μπορούμε να κερδίσουμε και μετά θα πάνε όλα καλά. Είναι ευκαιρία να κερδίσουμε ένα κύπελλο φέτος. Μπορούμε να παίξουμε καλά και στο Πρωτάθλημα και στο Europa League».

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε και για το γκολ του Ρούνει, που δέχτηκε η ομάδα του στο πρόσφατο ντέρμπι του Μάντσεστερ και είπε: «Τι μπορούσα να κάνω για το γκολ του; Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, ήταν ένα φοβερό γκολ, αλλά κι εμείς έχουμε τέτοιους παίκτες, που μπορούν να σκοράρουν με τέτοιον τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης