Η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του Ηρακλή γράφτηκε σήμερα, καθώς ο «γηραιός» υποβιβάστηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα, ήτοι τη Δ Εθνική.

Αυτό συνέβη, καθώς η ΕΕΑ αρνήθηκε να δώσει στους «κυανόλευκους» τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον φάκελό του, ώστε να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Πολιτικό Εφετείο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ηρακλής, αποκλείοντας έτσι κάθε πιθανότητα επιστροφής της στη Super League.

Πήραν πιστοποιητικό Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός και ΑΕΛ

Εν αντιθέσει με τον Ηρακλή, άδεια συμμετοχής έλαβαν οι Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός και Λάρισα, οι οποίες διεκδικούν τις δύο θέσεις που είναι κενές στη Super League, μετά τον υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στη Δ΄Εθνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα πάντως θα κριθούν αύριο, όταν και θα εκδικαστεί η προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την ερμηνεία των κανονισμών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Super League αναμένεται να περιμένει και την απόφαση της ΕΠΟ αλλά και την εξέλιξη με τις Πειθαρχικές Διώξεις κατά του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας για πιθανή εμπλοκή τους στα στημένα, πριν λάβει την απόφαση της για τις ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο θέσεις στην πρώτη κατηγορία.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης