Στη Νέα Σμύρνη το μπαράζ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, 15:37
Στη Νέα Σμύρνη το μπαράζ
Η Super League με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι το παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η διοργανώτρια αρχή τονίζει ότι δεν πρόκειται να μπει σε διάλογο με «ανώνυμους υβριστές» και ζήτησε την προστασία της Πολιτείας ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση:


«Η Super League δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με τους ανώνυμους συντάκτες της συγκεκριμένης απαράδεκτης ανακοίνωσης.

Η Super League, σύμφωνα με τους κανονισμούς (ΚΑΠ Αρθρο 8, παρ. 5) όρισε τον αγώνα με τη σύμφωνη γνώμη, ως όφειλαν, του Ερασιτέχνη Πανιωνίου αλλά και της ΠΑΕ Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όπως είναι αυτονόητο ζητά από την Πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανά της να πράξουν τα δέοντα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Τέλος είναι προφανές ότι η ΣΛ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της και απέναντι στους ανώνυμους συντάκτες της ανακοίνωσης αλλά και απέναντι σε εκείνους που προέβησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της διοργανώτριας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, 15:52