Συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 4,5 χρόνια με την Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε ο Έντιν Τζέκο. Ο 24χρονος Βόσνιος άφησε τη Βόλφσμπουργκ και μετακόμισε στην Πρέμιερ Λιγκ με τους «πολίτες» να δαπανούν περίπου 35 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

«Όλοι λένε ότι η Σίτι έχει πολλά χρήματα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες. Μίλησα με τον προπονητή Μαντσίνι και μου είπε “αυτή είναι η καλύτερη ομάδα για σένα”. Η Σίτι διεκδικεί την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και αυτό θέλω κι εγώ», τόνισε ο Τζέκο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζέκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζελέζντσαρ και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Τέπλιτσε, όπου το 2006-07 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 13 γκολ στο πρωτάθλημα Τσεχίας.

Το ίδιο καλοκαίρι μεταγράφηκε αντί 4.000.000 ευρώ στη Βόλφσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο το 2009, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 26 τέρματα, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα με 22 γκολ και φέτος, στο πρώτο μισό της βρήκε δέκα φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης