Ο Πανθρακικός ανέβηκε το προηγούμενο καλοκαίρι για πρώτη φορά στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκα και κάνοντας αρκετά καλή πορεία, εξασφάλισε τη συμμετοχή του και για την επόμενη περίοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας.

Η ομάδα της Κομοτηνής κέρδισε 2-1 τον Πανσερραϊκό και εκτός από τη δική του παραμονή, έριξε στο ελάχιστο τις ελπίδες των Σερραίων για παραμονή. Ο Ντιαλό στο 14’ έβαλε τον Πανθρακικό μπροστά στο σκορ, ενώ στο 25’ ο Αμπουμπακαρί ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πανσερραϊκό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 89’ ο Ζαπρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα που μπήκε πιο ορεξάτη στο παιχνίδι ήταν αυτή του Ούγκο Μπρος και μόλις στο 3’ έχασε κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Αμπουμπακαρί, ο οποίος  όμως νικήθηκε από τον Βρονταρά.

Η ομάδα του Φερέρα στη συνέχεια του αγώνα ανέβασε στροφές και ευτύχησε να προηγηθεί στο 14΄ με προβολή του Ντιαλό.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως κράτησε μόλις έντεκα λεπτά, καθώς στο 25’ ο Αμπουμπακάρι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από πλευράς Πανσερραϊκου στο 49’, όταν ο Παπάζογλου με γυριστή κεφαλιά ανάγκασε τον Βροναρά να διώξει σε κόρνερ.

Η ομάδα του Μπρος, χρειαζόταν περισσότερο τη νίκη και πίεσε και για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο όμως κατάφερε να πετύχει τελικά το συγκρότημα του Φεράρα στο 89΄, με  κεφαλιά του Ζαπρόπουλου.

Κίτρινες καρτες: Κανωτίδης, Ολίσε, Ζαπρόπουλος, Κωνσταντιντίδης-  Αμπουμπακαρί, Μιλένκοβιτς, Αουρέλιο

Παθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Βελάσκο, Ζαπρόπουλος, Αγγελόπουλος, Κλεμέντ, Ολίσε, Κανωτίδης, Πόνσε (56′ Φ. Κωνσταντινίδης), Ματέις (80′ Δανίδης, 87′ Μπαχαρίδης), Ντιαλό, Ριέρα.

Πανσερραϊκός (Ούγκο Μπρος): Κηπουρός, Καλλιμάνης, Σιάκας (63′ Μπανγκουρά), Αουρέλιο, Κωνσταντινίδης (73′ Μπράιτ), Μιλένκοβιτς, Μπούλε, Παπάζογλου, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά (76′ Τσεχ), Διγκόζης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης