«Μεγάλη πρόκληση», χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα. Μετά από 11 χρόνια στο ΝΒΑ, ο Σλοβένος άλλαξε σελίδα στην καριέρα του και τόνισε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να σπάσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού.

«Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για μένα θα είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κυρίαρχος εδώ και αρκετά χρόνια, όμως ήρθα για να τα καταφέρω», είπε ο 34χρονος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι λίγο περίεργα που επιστρέφω στην Ευρώπη ύστερα από τόσα χρόνια στο ΝΒΑ, αλλά γνωρίζω ότι έχουν αλλάξει κάποιοι κανόνες και έρχονται πιο κοντά σε ό,τι ισχύει στην Αμερική. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα στις ανάγκες του παιχνιδιού και της ομάδας μου».

Κλείνοντας ο Νεστέροβιτς είπε: «Μίλησα με τον κ. Ίβκοβιτς πριν από τρεις εβδομάδες και πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Δεν είμαι μόνο εγώ και ο Μπουρούσης οι ψηλοί της ομάδας, αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες που παίζουν κοντά στο καλάθι. Θυμάμαι πολύ καλά τον Ολυμπιακό, όταν τον αντιμετώπισα το 1997 στο φάιναλ φορ της Ρώμης με την Ολίμπια Λιουμπιάνας. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τότε με Ρίβερς, Φασούλα, Τάρλατς και άλλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης