Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έφτασε σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Γεωργιανός συνάντησε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τους ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και πλέον, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έλεγχο αντι-ντόπινγκ.

«Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ήρθα για να βοηθήσω και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στους Πρωταθλητές Ευρώπης» τόνισε ο Γεωργιανός σέντερ και συμπλήρωσε: «Στη Μακάμπι, ενώ ήμουν από τους πρώτους παίκτες που αποκτήθηκαν, στη συνέχεια άλλαξαν πολλά, με αποτέλεσμα να βγω εκτός ομάδος. Ήταν εύκολη επιλογή ν’ αποδεχθώ την πρόταση του Ολυμπιακού και πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «πύργος» των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στο προηγούμενο πέρασμά του από την Ελλάδα, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ήμουν στον Παναθηναϊκό και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα για μένα και στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι».

Ο 23χρονος σέντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα έχει με μικρή καθυστέρηση την πρώτη του γνωριμία με τη νέα του ομάδα, καθώς η αποστολή βρίσκεται στη Βιτόρια για το ματς με την Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα των «16» της Ευρωλίγκας. Το ντεμπούτο του αναβάλλεται για τις 4 Ιανουαρίου και το ματς με την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ.

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης