Στην «οικογένεια» της ΑΕΚ ανήκει και επίσημα από σήμερα ο 26χρονος Σκοπιανός γκαρντ Riste Stefanov, καθώς οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του Ρίστε Στεφάνοφ, έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των Σκοπίων και σίγουρα τον καλύτερο σουτέρ, καθώς και την πρόσληψη των Σωτήρη Γραικού και Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο 26χρονος Σκοπιανός γκαρντ έχει ύψος 1μ.98 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Βουλγαρία με την φανέλα της Λουκόιλ Ακαντέμικ, σημειώνοντας 13.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο. Είχε αγωνιστεί στις Μπεσίκτας και Ολύμπια Λιουμπλιάνας ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής του ομάδας και θα τεθεί αντιμέτωπος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας».

Στον τεχνικό τιμ της «Ένωσης» προστέθηκαν και οι Σωτήρης Γράμμος Βαγγέλης Ζιάγκος, όπως ανακοίνωσε παράλληλα η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση

«Ο Σωτήρης Γραικός είναι από τους πιο έμπειρους και πετυχημένους γυμναστές και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζοταν στο Αιγάλεω ενώ θήτευσε στον Ολυμπιακό, τον Πανελλήνιο και το Περιστέρι.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, τέλος, είναι γέννημα – θρέμμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ της Αθήνας και αργότερα έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο έχοντας επιδείξει και επιστημονικό έργο, ενώ από το 2001 εργάζεται ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής της ομάδας των Εφήβων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης