Κλήση για να συμμετάσχει στο φιλικό της εθνικής ομάδας της Αλγερίας με αντίπαλο την Σερβία έλαβε ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στις 28 Φεβρουαρίου, για να αγωνιστεί στο ματς, που θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου, ενώ η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για τις 4 του ίδιου μήνα.

Η ΑΕΚ, εν τω μεταξύ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φίλους της να μην ταξιδέψουν στην Κομοτηνή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αφού βάσει της υπουργικής απόφασης δεν πήρε εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την υπουργική απόφαση αναφορικά με τις μετακινήσεις φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες και ειδικότερα για τον αγώνα του Σαββάτου (13/02/10) της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας για τις αποφάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης:

• Δεν θα επιτραπεί οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση προς το Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, με οποιαδήποτε μορφή (ακόμα και πεζή).

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών της ΑΕΚ στο στάδιο, οι οποίοι θα φέρουν διακριτικά της ομάδας (καθώς και πανό, σημαίες κ.λπ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Για την είσοδο των φιλάθλων απαιτείται εκτός του εισιτηρίου, η αστυνομική ταυτότητα (διαβατήριο, κ.λπ.).
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να εναρμονισθούν με τις παραπάνω αποφάσεις, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης