Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται και φέτος στην καλύτερη πεντάδα της Α1. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία στη θέση των γκαρντ (37) από τους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου, ενώ ο ΕΣΑΚΕ άφησε κενή την πρώτη θέση, καθώς το όνομα του πρώτου γκαρντ θα αποκαλυφθεί αύριο και το οποίο θα είναι αυτό του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Στην καλύτερη πεντάδα για τη σεζόν 2011-12 στην Α1 είναι επίσης οι Μάικ Μπατίστ (σέντερ), Κώστας Παπανικολάου (φόργουορντ) και Γιώργος Πρίντεζης (φόργουορντ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους εκτίμησαν ότι έχω θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Είναι σίγουρα τιμή αυτή η διάκριση και κάθε παίκτης αισθάνεται όμορφα όταν αναγνωρίζεται η προσπάθειά του. Και πάλι όμως θα πω ότι η διάκριση αυτή, δεν είναι που μετρά περισσότερο. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι στο τέλος της χρονιάς να έχει κατακτήσει τίτλους η ομάδα. Αυτοί είναι που μετράνε, γι΄αυτό δουλεύουμε όλοι, όλη τη χρονιά. Κι αυτοί είναι τελικά που κρίνουν και καθορίζουν και το πόσο επιτυχημένος είναι ο κάθε παίκτης. Όχι οι ατομικές διακρίσεις».

Στην 3η θέση σε ψήφους ο Ζακ Ράιτ του ΑΓΟ Ρεθύμνου με 27, 4 συγκέντρωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Παναθηναϊκός), 3 ο Ντιόντε Κρίστμας (ΑΓΟΡ) και από 1 οι Κώστας Χαραλαμπίδης (ΚΑΟΔ), Βασίλης Ξανθόπουλος (Πανιώνιος) και Μάικλ Τέιλορ (Καβάλα).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης