Παίκτης της Μπέρμπιγχαμ θα πρέπει να θεωρείται ο Μάουρο Καμορανέζι. Ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) μέσος, μετά από οκτώ παρουσίας στη Γιουβέντους συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο γενικός διευθυντής της «βέκια σινιόρα», Τζουζέπε Μαρότα και ο μάνατζερ του παίκτη, Σέρτζιο Φορτουνάτο, τα βρήκαν σε όλα αργά χθες το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ο 34χρονος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει για την Αγγλία τη Δευτέρα, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «μπλε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες τους «μπιανκονέρι» είχαν ξεκαθαρίσει στον διεθνή άσο ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, κι έτσι τον… ανάγκασαν να αποχωρήσει από το Τορίνο.

Πάντως ο 34χρονος μεσοεπιθετικός για να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του θα λάβει ένα εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση από τη Γιούβε. Κι αυτό γιατί βάσει του συμβολαίου με τους Τορινέζους θα έπρεπε να πάρει 4.000.000 ευρώ για τον επόμενο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης