Στη Bundesliga με τη φανέλα της Schalke θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Ο 21χρονος μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έψαχνε για το νέο σταθμό της καριέρας του, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Felix Magath, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην γερμανική ομάδα στα ταμεία της Ένωσης θα μπουν 300 χιλ. ευρώ.

Ο Leonardo, το δεξί μπακ και ο επιθετικός απασχολούν την ΑΕΚ

Τρεις παίκτες θέλει η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει το φετινό μεταγραφικό… παζλ. Ο Dusan Bajevic, που ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θέλει να κλείσουν το συντομότερο τα μεταγραφικά ζητήματα για να προχωρήσει στο μοντάρισμα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Ένωση» έχει έρθει σε συμφωνία με τον Leonardo για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ. Πλέον μένει η διοίκηση να τα βρει με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, με την ΑΕΚ να δίνει ένα ποσό κοντά στις 700 με 800 χιλιάδες ευρώ.

Για τη θέση του δεξιού αμυντικού ο Σερβο-έλληνας τεχνικός πιστεύει ότι οι Κουτρομάνος και Γεωργέας είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης για να δώσει μια ακόμα λύση. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους», αλλά το υψηλό κασέ του αποτελεί «τροχοπέδη» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τέλος, η αποχώρηση του Edinho, για τον οποίο μετά την Paris Saint-Germain ενδιαφέρθηκε και η ρουμανική Steaua, είναι δεδομένη και έτσι η ΑΕΚ θα πρέπει να καλύψει το κενό του με την απόκτηση ενός επιθετικού. Οι Γιάννης Οκκάς και Βαγγέλης Μάντζιος είναι τα ονόματα που ακούγονται, αλλά όπως φαίνεται ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα είναι κάποιος από τους παραπάνω.

Πρώτος των σκάουτερ ο Δημητριάδης

Ο Βασίλης Δημητριάδης είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Στέλιου Μανωλά στη θέση του αρχισκάουτερ. Ο Dusan Bajevic εμπιστεύεται τον παλαίμαχο επιθετικό και τον θεωρεί καταλληλότερο για τη θέση. Παράλληλα, το τμήμα σκάουτινγκ αναμένεται να στελεχωθεί και από άλλους παλαίμαχους, όπως οι Τσιάρτας, Κασάπης και Βασιλόπουλος.

(Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη 30 Ιουνίου 2009, 09:36)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης