Ασπίδα προστασίας προς τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ ύψωσε ο Τιερί Ανρί.

Ο πρώην παίκτης των «κανονιέρηδων» σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «goal.com», μίλησε για τη φετινή απογοητευτική χρονιά των «κανονιέρηδων», προτρέποντας παράλληλα την διοίκηση  και τους οπαδούς των Λονδρέζων να στηρίξουν τον προπονητή της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός των «κανονιέρηδων» δήλωσε: «Πλέον είμαι ένας απλός οπαδός της Άρσεναλ και υποφέρω όπως και οι υπόλοιποι που δεν πήραμε ούτε φέτος κάποιο τρόπαιο. Πρέπει όμως να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα. Είχε πολλές προοπτικές για να κατακτήσει κάποιον τίτλο φέτος, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε, τουλάχιστον όμως είναι πάντα μέσα στην διεκδίκηση. Νομίζω ότι μπορούν να τα καταφέρουν και ελπίζω να παραμείνει ο Βενγκέρ, γιατί είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα».

Ο Γάλλος στράικερ, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα (MLS) και συγκεκριμένα στους Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς, έπαιξε για οκτώ χρόνια στην Αρσεναλ και τον Ιούλιο θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά ομάδα του, σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Έμιρεϊτς».

Ο 33χρονος παίκτης δήλωσε σχετικά: «Η καρδιά μου ανήκει στην Αρσεναλ και έτσι είμαι ενθουσιασμένος που θα ξαναδώ παλιούς συμπαίκτες, μέλη του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, αλλά και υπαλλήλους της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να επιστρέψει για να αγωνιστεί στην Ευρώπη, δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Είχα την ευκαιρία να κατακτήσω τα πάντα στην Ευρώπη και τώρα θέλω να πάρω το πρωτάθλημα εδώ».

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης