Στην κρισιμότητα που έχει για το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η γενική συνέλευση της 9ης Μαρτίου στάθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της κοπής πίτας των παλαιμάχων του συλλόγου.

«Στις 9 Μαρτίου θα κριθούν πολλά. Θα τοποθετηθούν οι μέτοχοι για την ομάδα και θα φανεί εάν θα προχωρήσουμε ή θα διαλυθούμε» ανέφερε ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού» και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τη μάχη του τίτλου, είπε: «Αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό, θα το πάρουμε. Εάν δεν υπάρξει νικητής, τότε θα είναι μία αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, απέφυγε να πει το παραμικρό για την κατάσταση που επικρατεί σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είναι κάποιος κοντά σε όλους τους θρύλους της ομάδας, που με την παρουσία τους αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου.

Είμαστε σε δύσκολη συγκυρία, αλλά αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στους θρύλους της ομάδας και μακάρι να πετύχουμε όσα έχουν πετύχει αυτοί» τόνισε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης