Για 12η συνεχόμενη χρονιά το Γκαλά στίβου της Φιλοθέης, το παραδοσιακό διεθνές μίτιγκ αποκλειστικά για γυναίκες θα προσφέρει το απόγευμα της Τετάρτης συναρπαστικές αθλητικές στιγμές που θα συνοδεύονται από ανοιξιάτικο άρωμα γυναίκας.

Στο μικρό πνιγμένο στο πράσινο όμορφο στάδιο της Φιλοθέης θα δώσουν το παρών οι γνωστές Ελληνίδες πρωταθλήτριες που θα συναγωνιστούν σε επιδόσεις αρκετά μεγάλα ονόματα από τον Ευρωπαϊκό στίβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο στις 12 το μεσημέρι οι διοργανωτές θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου για το διεθνές μήτιγκ με την παρουσία των Νικόλ Κυριακοπούλου, Αφροδίτης Σκαφίδα, Δήμητρας Εμμανουήλ, Αθανασίας Πέρρα, Βούλας Παπαχρήστου, Νίκης Πανέτα και της Προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” κας Κλεοπάτρας Γαβριηλίδου καθώς φέτος η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην πρόληψη υγείας.

Στο Άλμα Επί Κοντώ, που είναι αγώνισμα κριτήριο για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, σημαντικές συμμετοχές είναι αυτές των Νικόλ Κυριακοπούλου, Αφροδίτης Σκαφίδα, Δήμητρας Εμμανουήλ, Ηρώς Λεδάκη.

Στο τριπλούν θα συμμετέχουν οι αθλήτριες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό κλειστού στο Παρίσι, Αθανασία Πέρρα, Βούλα Παπαχρήστου, Νίκη Πανέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 100 μέτρα μεγάλη μάχη θα δοθεί ανάμεσα στη Γεωργία Κοκλώνη και την Μαρία Καρασταμάτη, ενώ στα 100 μέτρα εμπόδια η Σοφία Υφαντίδου θα αντιμετωπίσει τις Ρωσίδες πρωταθλήτριες Μαρία Αντριούκινα και Νίνα Αργκούνοβα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ύψος με τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες Τόνια Στεργίου και Πέρσα Χατζηνάκου να συναγωνίζονται τη Μαρίνα Αΐτοβα – Καζακστάν, Βενελίνα Βένεβα – Βουλγαρία, Καρολίνα Γκρονάου – Πολωνία και Κατερίνα Φεντότοβα – Ρωσία.

Στο μήκος θα πάρει μέρος η Βούλα Παπαχρήστου, όπως επίσης η Ρωσίδα Τατιάνα Τσέρνοβα (3η Ολυμπιονίκης Επτάθλου στο Πεκίνο ) 6,82μ ατομικό ρεκόρ, Νίνα Κόλαριτς – Σλοβενία (Α.Ρ. 6,78μ) και Άννα Γιάγκατσιακ – Πολωνία, (Α.Ρ. 6,78μ).

Νίνα Κόλαριτς – Σλοβενία (Α.Ρ. 6,78μ), Άννα Γιάγκατσιακ – Πολωνία, (Α.Ρ. 6,78μ).

Πρόγραμμα Γκαλά Στίβου Γυναικών ΟΠΑΠ

15.45 ΜΗΚΟΣ ΠΚ-Κ-Ν
16.15 ΥΨΟΣ ΠΚ-Κ-Ν
16.45 ΜΗΚΟΣ
17.00 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
17.15 ΥΨΟΣ
17.30 100μ. ΕΜΠΟΔΙΑ
17.45 50μ. ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
18.05 100μ. ΑΠΛΑ ΠΚ-Κ-Ν
18.20 ΤΡΙΠΛΟΥΝ
18.30 60μ.ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ
18.45 100μ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης