Ο Δημήτρης Χονδροκούκης στους άνδρες και η Νικόλ Κυριακοπούλου στις γυναίκες αναδείχθηκαν κορυφαίοι για τον Αύγουστο στη μηνιαία δημοσκόπηση που διεξάγει ο ΣΕΓΑΣ μέσω της ιστοσελίδας του. Ο αθλητής του Ολυμπιακού ΣΦΠ συγκέντρωσε το 62% των ψήφων, ενώ η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων ποσοστό 51,6%.

Ο Χονδροκούκης μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και αγωνίστηκε στον τελικό του ύψους όπου με άλμα στα 2.32 μέτρα ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ, ενώ κατέλαβε την 5η θέση, την καλύτερη μεταξύ των μελών της ελληνικής αποστολής στην Κορέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη θέση με 20,4% βρέθηκε ο Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου), τρίτος ήταν ο Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομοτηνής) με 9% και τέταρτος ο Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός ΓΣ) με 8,6%.

Στις γυναίκες, η Νικόλ Κυριακοπούλου μετείχε στην ίδια διοργάνωση και αγωνίστηκε στον τελικό του επί κοντώ. Παρά το γεγονός ότι είχε προσβληθεί από μία σοβαρή ίωση, κατέλαβε την 8η θέση -την καλύτερη από τις Ελληνίδες αθλήτριες- με άλμα στα 4.65 μέτρα. Επίσης, στις 5 Αυγούστου μετείχε στο «Ντάιμοντ Λιγκ» του Λονδίνου, όπου κατέλαβε την 4η θέση με άλμα στα 4.71μ., που αποτελεί το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα.

Ακολούθησε στη ψηφοφορία η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ) με 38,6%, τρίτη ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) με 5,8% και τέταρτη η Μάγδα Καρίμαλη (ΓΑΣ Ιλισός) με 3,9%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης