Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Πανελληνίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και το καλωσόρισμα της νέας αγωνιστικής χρονιάς έγινε απόψε στο κλειστό γυμναστήριο του συλλόγου.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν μέλη του συλλόγου, αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων, τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών με τους γονείς τους, προπονητές, το προσωπικό και φίλοι του ΠΓΣ, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων και τη σύντομη ενημέρωση για τη σημερινή κατάσταση του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο παλιοί παράγοντες (Θοδ.  Τριανταφυλλίδης) και πρωταθλητές/πρωταθλήτριες του Πανελληνίου (Παρ. Τσάνταλης/μπάσκετ, Διον. Μπαμπαρούτσης/στίβος, Θ. Χήτας/στίβος, Κατ. Δημητρακάκη/στίβος, Αρτ. Βασιλικοπούλου/στίβος, Μαρ. Χριστοφορίδου/άρση βαρών), καθώς και οι αθλητές και ομάδες του που διακρίθηκαν το 2011.

Eιδικό βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι» απονεμήθηκε στον αθλητή του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας, ‘Αγγελο Μπαντίκη, και στον προπονητή του και παλιό πρωταθλητή, Στάθη Γεροσιδέρη, για το παραδειγματικό αθλητικό ήθος που επέδειξαν απέναντι στην ομάδα του ΠΓΣ στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων, επιτρέποντας να κερδίσει τον αγώνα και το χάλκινο μετάλλιο, αποφεύγοντας οικειοθελώς να εκμεταλλευθούν τον τραυματισμό του αθλητή Θ. Ξύδη.

Επίσης βραβεύτηκαν χορηγοί του συλλόγου και δόθηκαν δώρα στους αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης