Ο Ιβάν Ούκοφ επέστρεψε στις νίκες και στα μεγάλα ύψη στο δεύτερο κατά σειρά μίτινγκ άλματος σε ύψος του «8ου Μοράβια Τουρ», που διεξήχθη στην πόλη Τρίνετς της Τσεχίας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου στον κλειστό στίβο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και αναδείχθηκε πρώτος με 2.32μ, φθάνοντας στην πρώτη νίκη του σε αγώνα από τον περασμένο Ιούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τρέβορ Μπάρι από τις Μπαχάμες, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Νταεγού, βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ του στον κλειστό και με 2.29μ κατετάγη δεύτερος.

Τρίτος μπροστά σε κοινό 1.300 συμπατριωτών του ήταν ο Γιάροσλαβ Μπάμπα με 2.25μ, ύψος που πέρασαν τόσο ο Ρώσος Αλεξέι Ντμίτρικ, νικητής το Σάββατο στο Ουστόπετσε με 2.35μ, όσο και ο Ιταλός Φίλιππο Καμπιόλι.

Η 19χρονη Ρωσίδα Μαρίγια Κούτσινα, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ νεανίδων στον κλειστό στίβο (1.97μ), ήταν η νικήτρια στο ύψος γυναικών με 1.96μ, ύψος που πέρασε και η συμπατριώτισσά της, Σβετλάνα Σκόλινα, ενώ τρίτη κατετάγη η Ρουμάνα Εστέρα Πέτρε με 1.93μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 1.90μ έμειναν τόσο η Ρωσίδα Ιρίνα Γκορντέγιεβα, όσο και η Αμερικανίδα Σαντέ Λόου, που επέστρεψε φέτος στους αγώνες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης