Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 θα γίνει στο Αγρίνιο ο 6ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21,1 χλμ) «Μιχάλης Κούσης», που οργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς και τα αθλητικά σωματεία ΓΕ Αγρινίου, ΑΟ Αγρινίου, «Κόνδωρ», ΠΑΣ Ιωνικός 80΄, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μιχάλη Κούση, του αθλητή που έγραψε λαμπρή αθλητική καριέρα στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων και στο Μαραθώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 στο χωριό Δογρή και ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης», θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου 5 χλμ. ανδρών – γυναικών και μαθητών – μαθητριών Λυκείου και αγώνας δρόμου 1 χλμ για μαθητές δημοτικών και γυμνασίων.

Οι έξι πρώτοι άνδρες και γυναίκες του ημιμαραθωνίου θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Οι διοργανωτές, θέλοντας να δώσουν την δυνατότητα μεγάλης συμμετοχής σε αθλητές από όλη την Ελλάδα και δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς θα θέλουν να τρέξουν σε αυτόν τον αγώνα ως ένα τελευταίο τεστ πριν από τους μαραθωνίους της Άνοιξης (Ελλάδα και εξωτερικό), θα παρέχει τη φιλοξενία (διαμονή-διατροφή-μετακίνηση), σε όσους έγκαιρα δηλώσουν συμμετοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης