Ένα πολύτιμο βαθμό πήρε στο «Καυτανζόγλειο» ο Πανσερραϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League ισοφάρισε σε 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ηρακλής είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 11’ με το γκολ του Σολτάνι.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Ηρακλής στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 11’ ο Σολτάνι εξαπέλυσε ένα κεραυνό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε λεπτά μετά και πάλι ο Σολτάνι βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με τον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να απειλεί μόλις μια φορά, όταν στο 39′ το σουτ του Λεοζίνιο αποκρούστηκε από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής έδωσε χώρο στον Πανσερραϊκό και επέλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις. Στο 78′ ο Ιάκομπ με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι και δεν κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του.

Ο Πανσερραϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 με προβολή του Παπάζογλου, μετά από λάθος του Ελευθερόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει ποτέ στο «Καυτανζόγλειο», ως φιλοξενούμενος.

Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1 (NovaSports 2)

Γκολ: 11′ Σολτάνι – 90′ Παπάζογλου



Κίτρινες κάρτες:
Σίσιτς, Κομπαγιάσι, Ιάκομπ – Αμπουμπακαρί, Μπέλιτς, Παπάζογλου

Κόκκινες κάρτες:


Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Κάρλος Σέζαρ, Ντάνι, Σίσιτς (65′ Στσοτ), Σολτάνι (89′ Βουτσιάς), Μάρα (71′ Κομπαγιάσι), Ιάκομπ.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς):
Ράντμαν, Άμο, Κάστρο, Μπέλιτς, Παντελιάδης (83′ Ντιόγκο), Ντάλε, Μαβένε, Παπάζογλου, Σουμπίνιο (73′ Γεωργιάδης), Λεοζίνιο, Αμπουμπακάρι (46′ Ανάκογλου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης