Πιστός στις απόψεις του, ο Γουσέιν Μπολτ απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα δώσει το παρόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (2016), υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να γιορτάσει τις επιτυχίες του.

«Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στο Ρίο το 2016, αλλά κάτι τέτοιο νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Γιόχαν Μπλέικ ακολουθεί και είμαι σίγουρος ότι πολλά νέα παιδιά έρχονται και θα δούμε τι θα συμβεί σε τέσσερα χρόνια. Στο Λονδίνο πέτυχα όλους τους στόχους μου. Γι’ αυτό τώρα θα βγω στην πόλη να το γιορτάσουμε όλοι μαζί», εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για τη μεγάλη νίκη που σημείωσε η ομάδα της χώρας του στην σκυταλοδρομία 4Χ100.

«Τρέξαμε ως ομάδα και έχουμε χειριστεί την πίεση πολύ καλά. Είναι πάντα ένα όμορφο συναίσθημα να τελειώσουν όλα καλά, όπως κάναμε και πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Για μένα είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Η ομάδα βγήκε και έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Ήξερα ότι ένα παγκόσμιο ρεκόρ ήταν δυνατό», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης