«Στο ΟΑΚΑ με ένα… κλικ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011, 20:30
«Στο ΟΑΚΑ με ένα… κλικ»
Mέσω ίντερνετ μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να προμηθεύονται εισιτήρια για το παιχνίδι στην ΚΚ Ζάγκρεμπ. Οι «πράσινοι» θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και έτσι αποφάσισαν να εκδώσουν ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Η ανακοίνωση:


«“Ότι κι αν κάνουμε δεν έχει σημασία χωρίς εσάς, χωρίς τον κόσμο…”» Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το λέει ξανά και ξανά κα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσπαθεί να διευκολύνει, όσο μπορεί περισσότερο, όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν κοντά της. Πιο πρόσφατη ενέργεια, η αγορά μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Το διαδίκτυο γίνεται, για μία ακόμη φορά, η γέφυρα που θα σας ενώσει από το σπίτι σας με το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά για μεμονωμένους αγώνες άρχισε ήδη και ο καθένας μπορεί να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια, μέσω του www.paobc.gr . Τα εισιτήρια θα διατίθενται έως και πέντε ώρες πριν το τζάμπολ της εκάστοτε αναμέτρησης και ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να επιλέγει διάζωμα, μέσω του υπολογιστή του. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο P5 του ΟΑΚΑ, τρεις ώρες πριν και ως την έναρξη της αναμέτρησης. Θα υπάρχει ξεχωριστό γκισέ αποκλειστικά για τους φιλάθλους που έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονική αγορά, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο www.paobc.gr για περισσότερες πληροφορίες, κλικάροντας στο «εισιτήρια», στην αρχική σελίδα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011, 20:31