Δίπλα στους διεθνείς βρέθηκε πριν τον αγώνα με την Φινλανδία ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ντοπάροντάς τους ψυχολογικά για το ματς που ακολούθησε και στο οποίο η Εθνική πήρε μία σπουδαία νίκη.

Ο αγώνας με το Μαυροβούνιο είχε τελειώσει και η Εθνική είχε γνωρίσει την ήττα πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Έτσι, οι ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είχαν μειωθεί αισθητά. Η ψυχολογία ήταν πεσμένη και ο Αλέκος Λεώνης είχε προγραμματίσει προβολή βίντεο προκειμένου να δείξει στους παίκτες τα αδύνατα σημεία της παρέας του Κούναρι. Τότε ήταν που οι παίκτες και το προπονητικό τιμ δέχθηκαν μια επίσκεψη. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, έδωσε το παρόν προκειμένου να τους δείξει πως τους στηρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλησε να τους βοηθήσει ψυχολογικά λέγοντάς τους: «Ξέρω ότι είσαστε περισσότερο στεναχωρημένοι από εμένα. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί. Εγώ σας πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να πετύχετε τέσσερις νίκες και να προκριθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού. Είμαστε όλοι μαζί σας». Τα λόγια του επικεφαλής της Ομοσπονδίας λειτούργησαν σαν τονωτική ένεση στους διεθνείς που από την πλευράς τους υποσχέθηκαν να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Κάπως έτσι κατάφεραν να κερδίσουν με 3-0 το φαβορί Φινλανδία και πλέον όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αρκεί η ομάδα να παίξει και στην Φινλανδία το ίδιο καλά με χθες. Αν το καταφέρει ίσως της δωθεί η δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των μπαράζ.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης