Με γκολ του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Καβάλα κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία, 1-1, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 66΄ με τον Καπετάνο, ενώ οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποβλήθηκαν οι Μόνχε και Καρντόσο. Να σημειωθεί ότι η Καβάλα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς μετά το 1-1 ο σκόρερ, Ονουάτσι, αποβλήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές. Ο Ολυμπιακός απείλησε, με τον Μόνχε να σουτάρει στο 22’ και τον Ουμπίντες να επιχειρεί μια σέντρα-σουτ στο 30’.

Από την άλλη, η Καβάλα στο 20’ δημιούργησε κίνδυνο με φάουλ του Βουτσίτσεβιτς και στο 40’ με σουτ του Ονουάτσι. Λίγο πριν το ημίχρονο το παιχνίδι πήρε… φωτιά, αφού ο Μόνχε και ο Καρντόσο αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες.

Με χτύπημα καράτε και με τα δύο πόδια ο Καρντόσο χτύπησε τον Μόνχε στην κοιλιά και στη συνέχεια ο παίκτης του Βόλου κινήθηκε προς τον Καρντόσο. Χωρίς να τον ακουμπήσει ο Καρντόσο έπεσε στο έδαφος και τελικά ο διαιτητής Λαμπρόπουλος έδειξε απευθείας κόκκινη στον Μόνχε, ενώ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Καρντόσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Γκαλίνοβιτς έκανε την άστοχη έξοδο, όμως ο Σανκαρέ δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 63’ η κεφαλιά του Μαρτίν έφυγε άουτ και το 1-0 ήρθε τελικά στο 66’. Ο Ουμπίντες έβγαλε δύσκολη σέντρα από δεξιά και ο Καπετάνος έπιασε το βολέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει με 1-0, ο Ονουάτσι σκόραρε και ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Ο παίκτης της Καβάλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Ρόκα, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του.

Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 1-1 (Novasports 3)

Γκολ: 65′ Καπετάνος – 90’+ Ονουάτσι



Κίτρινες κάρτες:
Καπετάνος, Ρόκας – Καρντόσο, Ονουάτσι, Ντιέ, Αμπντούν, Ντικρόκ, Δρόσος

Κόκκινες κάρτες:
45′ Μόνχε – 45′ Καρντόσο, 90′ Ονουάτσι

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης):
Ρόκα, Ρίκκα (60′ Μπρέσκα), Σανκαρέ, Καπετάνος (77′ Ρόκας), Μαρτίν, Άλβαρεζ (70′ Σολάκης), Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ούμπιντες, Μόνχε.

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ):
Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς (81′ Δρόσος), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Αμπτνούν, Ογκμπέτσε (67′ Ναζλίδης), Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίτσεβιτς (46′ Ντικρόκ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης