Ανάμεσα στους 10 καλύτερους Σουηδούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Premier League βρίσκεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ, σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα.

Αφορμή για την ιστοσελίδα «talksport» στάθηκε το φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σουηδία, η οποία έκανε αφιέρωμα στους 10 καλύτερους Σουηδούς ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει μέρος στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να είναι μέσα σε αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένας μεγάλος σέντερ μπακ με αρχοντικό στιλ αγωνίστηκε μία επταετία στην Άστον Βίλα. Στο τελευταίο παιχνίδι του, το 2008 στο ”Άπτον Παρκ”, περίπου 3.200 οπαδοί της ομάδας έφτασαν στο Λονδίνο φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν στην πλάτη: ”Μέλμπεργκ (4) – Ευχαριστούμε”» αναφέρεται στην εν λόγω ιστοσελίδα.

Η Άστον Βίλα τερμάτισε στην 6η θέση της Premier League και έπαιξε στον ημιτελικό του League Cup τη σεζόν 2003-04, όταν αρχηγός ήταν ο Όλοφ Μέλμπεργκ και προπονητής ο Ντέιβιντ Ο’Λίρι.

Οι υπόλοιποι εννιά παίκτες είναι οι Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, Σεμπάστιαν Κάρσον, Άντρες Σβένσον, Μάγκνους Χέντμαν, Χένρικ Λάρσον, Άντρες Λίμπαρ, Γκλεν Χίσεν, Ρόναλντ Νίλσον και Στέφαν Σβαρτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης