Στον… αέρα του διαδικτύου βρίσκεται πλέον η επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004.

Μέσω του www.legends2004.com οι παλαίμαχοι πλέον διεθνείς, οι οποίοι έγραψαν ιστορία στα γήπεδα της Πορτογαλίας, θα ενημερώνουν τους Έλληνες φιλάθλους για όλες τις δράσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους:

To 2013 γεννήθηκε η ιδέα. Η παρέα που το καλοκαίρι του 2004 ένωσε όλη την Ελλάδα, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και να παίξει πρωταρχικό ρόλο στα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας.

Τον Μάιο του 2019 μέσα από την ομάδα των θρύλων του 2004, “γεννήθηκε” η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Champions For Life”. Μια ενιαία οντότητα, ένας ζωντανός οργανισμός, που αφουγκράζεται την κοινωνία και τις ανάγκες της, αναζητώντας τρόπους να προβάλλει αξίες και σκοπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη οι δράσεις της πιο σπουδαίας παρέας του ελληνικού ποδοσφαίρου, των Legends 2004, είναι πολλές και έχουν αγκαλιαστεί από τους Έλληνες φιλάθλους.

Αυτή η σχέση ανάμεσα στην ομάδα, που μας χάρισε κάποια από τα πιο δυνατά συναισθήματα της ζωής μας, και τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους της πατρίδας μας, θα ενισχυθεί και θα δυναμώσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Legends 2004!

Η επίσημη ιστοσελίδα των Legends 2004, “legends2004.com” είναι εδώ με σκοπό να ενημερώνει για όλες τις δράσεις της θρυλικής παρέας και αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 με τους Έλληνες φιλάθλους.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης