Σε «φιάσκο» θα καταλήξει, όπως φαίνεται, η μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ.

Ενώ έδειχναν ότι όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους και ο παίκτης ήταν έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα, οι άνθρωποι της τελευταίας φέρεται να αρνήθηκαν την ιδιότυπη φόρμουλα που θα εξασφάλιζε περισσότερα χρήματα στην ΑΕΚ (και θα «έκοβε» απ’ αυτά που είχε λαμβάνειν ο Θρασύβουλος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αυτήν, η «Ένωση» θα έβαζε στα ταμεία της 670.000 ευρώ, καθώς θα λάμβανε 100.000 ευρώ μπροστά και 600.000 ευρώ με ιδιωτικό συμφωνητικό.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα με το συμφωνητικό έγινε για να πάρει ο Θρασύβουλος το 30% των 100.000, ήτοι 30.000 ευρώ, κι όχι για να καρπωθεί η ομάδα της Φυλής ένα επταπλάσιο ποσό, το οποίο θα εισέπραττε, αν το συνολικό κόστος της μετεγγραφής ανερχόταν επισήμως στα 770.000 ευρώ.

Η Ντνιέπρ, λοιπόν, δεν συμφώνησε στον τρόπο καταβολής των 700.000 ευρώ προς την «Ένωση». Οι Ουκρανοί δεν ήθελαν, δηλαδή, να δώσουν τα χρήματα αυτά με ιδιωτικό συμφωνητικό, όπως επιθυμούσε η ΑΕΚ, προκειμένου αυτή να γλυτώσει την καταβολή του 30% στον Θρασύβουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ουκρανική ομάδα θεώρησε πως ο τρόπος αυτός είναι διάτρητος, διαμηνύοντας έτσι στους ανθρώπους της «Ένωσης» ότι δεν μπορούν να δώσουν τα 100.000 κανονικά και τα άλλα 600.000 με αυτό το συμφωνητικό.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, η μετεγγραφή δείχνει να «ναυαγεί» οριστικά. Εντούτοις, με τις ανατροπές που έχουμε δει σε αυτήν την υπόθεση, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης