Στον «αέρα» ο αγώνας Περαμαϊκός-ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014, 19:52
Στον «αέρα» ο αγώνας Περαμαϊκός-ΑΕΚ
Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν στον Περαμαϊκό ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Tο γήπεδο του Περάματος δεν μπορεί να φιλοξενήσει αναμετρήσεις με αντιπάλους του επιπέδου της Ένωσης, κι ως εκ τούτου αναζητείται γήπεδο στο Πειραιά που θα χωρέσει τους περίπου 3 χιλιάδες φιλάθλους.

O Α.Π.Ο. Περαμαϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου μας κ. Θεόδωρου Κουντούρη, τα όποια έσοδα από τον ιστορικό αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ θα διατεθούν όλα στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να αποδείξουμε ότι ο Περαμαικος βλέπει τον συγκεκριμένο αγώνα σαν μια γιορτή, σαν μια τέλεια αφορμή να προσφέρει αγάπη και συμπαράσταση σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και όχι σαν μια ευκαιρία να αποκομίσει οικονομικά οφέλη από τα εισιτήρια που θα διατεθούν.

Για τον Περαμαϊκό, ο αγώνας αυτός είναι ο σπουδαιότερος της ιστορίας του και αποτελεί ύψιστη τιμή και μόνο το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει (έστω και κατά σύμπτωση, μιας και η ΑΕΚ τυχαία λόγω των χρεών της βρέθηκε στην Γ’ Εθνική) μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Βέβαια, το γηπεδικό θέμα του εν λόγω αγώνα δεν έχει λυθεί, μιας και μετά την άρνηση του Δήμου Νίκαιας-Άγιου Ιωάννη Ρέντη να παραχωρήσει το γήπεδο Νίκαιας (Προοδευτικής) για την διεξαγωγή του αγώνα, λόγω του ότι «υπάρχει διάθεση αντίδρασης και κίνδυνος επεισοδίων προς την ομάδα της ΑΕΚ από τοπικές ομάδες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο σκεπτικό της απόφασης του κι ελλείψει αλλού γηπέδου ικανού να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για το παιχνίδι αυτό, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αξιόπιστη λύση.

Ελπίζουμε με τη συνδρομή και των αρμόδιων αρχών να βρεθεί η κατάλληλη έδρα προκειμένου να γίνει παρουσία φιλάθλων ο αγώνας αυτός προκειμένου και οι φίλαθλοι του Περάματος να ζήσουν από κοντά αυτή την μεγάλη στιγμή για τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης και να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον ιερό σκοπό τον οποίο επιθυμούμε να συνδράμουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014, 20:05