«Στον… αέρα ο Μαρτίνεθ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2012, 22:04
«Στον… αέρα ο Μαρτίνεθ»
Μετά το… ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Ντομίνγκος Πασιένσια οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση του προπονητή.

Ένας από τους τεχνικούς που βρίσκεται στη σχετική λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, ο οποίος οδήγησε τη Λεβάντε στο Europa League.

Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Κίκο Καταλάν με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι το μέλλον του 47χρονου τεχνικού στην ομάδα του βρίσκεται στον… αέρα, αποφεύγοντας να σχολιάσει πιθανή εμπλοκή των Πειραιωτών.

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι μαζί μας, από τη στιγμή που μας οδήγησε στο Europa League. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω μαζί του να δω τι θέλει και εκείνος. Προφανώς και θέλω να μείνει. Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά.

Είναι στον… αέρα (η παραμονή του Μαρτίνεθ). Μακάρι να ήξερα. Ξαναλέω ότι πρέπει να μιλήσω μαζί του για να δω τι πιστεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλάν.

Πάντως ο ίδιος ο Μαρτίνεθ εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι μπορεί να φύγει χωρίς αντίτιμο από τη Λεβάντε, η οποία με τη σειρά της επιμένει ότι έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2012, 22:19