Μετά από επτά χρόνια παραμονής του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Βάγκνερ Λοβ επιστρέφει στα πάτρια εδάφη.

Πιο συγκεκριμένα ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αποφάσισε να επαναπατριστεί για λογαριασμό της Φλαμένγκο, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα θα δαπανήσει περίπου 10 εκατ. ευρώ (θα πληρωθούν σε τρεις δόσεις) για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Η ΤΣΣΚΑ και η Φλαμένγκο ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βάγκνερ στον βραζιλιάνικο σύλλογο», αναφέρει η ομάδα του στρατού στην ιστοσελίδα της.

 «Έμεινα επτά χρόνια στην Ρωσία και πάντα ένιωθα αγάπη και στήριξη από την ομάδα και τους οπαδούς. Αγκάλιασα την ΤΣΣΚΑ με όλη μου την καρδιά. Ηταν σπουδαία χρόνια, πήραμε πολλούς τίτλους μαζί. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η ΤΣΣΚΑ θα είναι για πάντα κομμάτι της ζωής μου», δήλωσε ο Βάγκνερ στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ.

Ο 27χρόνος Βραζιλιάνος στράικερ μετακινήθηκε στην ομάδα του στρατού το 2004 και κατέκτησε μαζί της δύο πρωταθλήματα Ρωσίας, πέντε Κύπελλα και το Κύπελλο UEFA το 2004.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009 είχε δοθεί δανεικός στην Παλμέιρας, την πρώτη του επαγγελματική ομάδα αλλά εκεί δεν «έπιασε» και στην συνέχεια δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Φλαμένγκο για άλλους έξι μήνες πριν επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης