Παίκτης του Ηρακλή πρέπει να θεωρείται ο Στέλιος Ηλιάδης. Ο 23χρονος μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με τους «κυανόλευκους», μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ηλία Πουρσανίδη και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Εντωμεταξύ, από το Prato Allo Stelvio, όπου βρίσκεται ο Ηρακλής μίλησε ο Sharbel Touma. O 30άχρονος μέσος τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας που κάνουμε εκτός Ελλάδας. Από πολύ νωρίς προσαρμόστηκα στα δεδομένα της ομάδας και θα έλεγα ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και αυτό είναι πολύ θετικό. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα και αυτό απαιτεί χρόνο και πολλή δουλειά. Περιμένουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπούμε σε ένα ομαλό πρόγραμμα προετοιμασίας και να είμαστε με τις οικογένειές μας.

Είμαστε πολλοί καινούριοι παίκτες στην ομάδα και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε για να σχηματίσουμε ένα σύνολο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αυτή διαθέτει ποιότητα σε σημαντικό βαθμό. Αυτό το διαπιστώνω ακόμη περισσότερο, όταν δεν συμμετέχω στην προπόνηση και την παρακολουθώ απ’ έξω».

Σε προσωπικό επίπεδο ο Σουηδός τόνισε: «Με την ατυχή χρονιά που είχα στη Γερμανία είναι λογικό να μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο. Μου έλειψε το να αγωνίζομαι κάθε σαββατοκύριακο και αυτό θέλω να διεκδικήσω και να χαρώ στον Ηρακλή. Επίσης είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα η αναμονή για να αρχίσει η πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, ώστε να γνωρίσω τις συνθήκες και να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Έλληνες οπαδοί στα γήπεδα. Ο κόσμος μας πρέπει να ξέρει ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά ως ομάδα και του υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Επίσης υποσχόμαστε ότι θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις μας. Προσωπικά, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για τον Ηρακλή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης