Στον πάγκο του «γηραιού» θα βρίσκεται από το Σάββατο ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος, όπως αναφέρεται σε λιτή ανακοίνωση της ΚΑΕ, επελέγη για να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Ντάρκο Ρούσο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Καλαφατάκη. Ο κ. Καλαφατάκης αναμένεται αύριο, Σάββατο 8/1/2001, στη Θεσσαλονίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ καινούργιο διοικητικό σχήμα προέκυψε για την ΚΑΕ Ηρακλής απόψε, μετά την υλοποίηση γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

«Η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Κατόπιν ψηφοφορίας, και σε ενωτικό κλίμα, οι σύμβουλοι του δ.σ. είναι οι κ.κ.: Σαρλής Μόσχος (έλαβε 4122 ψήφους που αντιστοιχούν σε μετοχές), Ποιμενίδης Σταύρος (4120), Θέος Φώτης (2873), Κουζούνης Ιωάννης (2816). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Γκούτας Ιωάννης (2574), Δουβής Νίκος (2224). Εκπρόσωπος του Γυμναστικού Συλλόγου ορίστηκε ο κ.Βίκτωρ Αρτοποιός, ενώ ψηφίστηκαν και οι κ.κ.Σιαμήτρας Δημήτρης (1889), Χαρνταμπίλας Νίκος (1886), ενώ υπήρξαν και δύο “λευκά” ψηφοδέλτια. Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει τη Δευτέρα και θα αποφασιστεί η συγκρότηση του σε “σώμα” και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων του κάθε μέλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης