Υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραγιάννη θα αγωνίζεται, ως αναμενόταν, από τη νέα σεζόν ο ΑΓΟ Ρεθύμνου.

Βέβαια, η κρητική ομάδα είχε δώσει τα χέρια με τον τεχνικό που οδήγησε το Περιστέρι στην Α1 εδώ και αρκετές ημέρες και το μόνο που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της μεταξύ τους συμφωνίας, η οποία έγινε σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του ρεθυμνιώτικου συλλόγου ο Καραγιάννης τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Ρεθύμνου και ευελπιστώ με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων της διοίκησης και της ομάδας να πετύχουμε μια χρονιά η οποία θα είναι καλύτερη από την περσινή. Επίσης θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας όπως τον έζησα εγώ ως αντίπαλο. Τον θέλουμε με τον ίδιο παλμό κι ακόμη περισσότερο».

Ευχαρίστησε Καραγιάννη το Περιστέρι

Βέβαια, πριν γνωστοποιηθεί η πρόσληψη του Νίκου Καραγιάννη από τον ΑΓΟΡ οι «πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» με ανακοίνωση που εξέδωσαν ευχαρίστησαν τον 39χρονο κόουτς για το έργο που επιτέλεσε στην ομάδα, που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδό της στα σαλόνια της Α1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το επιτυχημένο κεφάλαιο Νίκος Καραγιάννης έκλεισε για το Περιστέρι και από σήμερα η ομάδα μας είναι επισήμως σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του για την τεχνική ηγεσία. Το βράδυ της Τετάρτης (17/6) ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας, Πέτρος Μουγιάκος (ο οποίος είχε προσλάβει και τον συγκεκριμένο προπονητή), συναντήθηκε μαζί του και τον ευχαρίστησε που έφερε εις πέρας την αποστολή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Περιστεριωτών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης