Σε κατηγορηματική διάψευση των μετεγγραφικών σεναρίων που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες προχώρησε με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Χενκ Τεν Κάτε.

Παράλληλα ο Ολλανδός προπονητής διατράνωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ των «πρασίνων», ενώ ξεκαθάρισε ότι η παρακολούθηση παικτών γίνεται στο πλαίσιο του σκάουτινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αφορμή το γεγονός ότι συνδυάστηκε η παρουσία μου σε διεθνές φιλικό παιχνίδι Εθνικών ομάδων με την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα ήθελα να διευκρινίσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου, στο οποίο θεωρώ ότι δεν χρειάζονται προσθήκες.

Αντιθέτως έχω και στο παρελθόν δηλώσει ότι προτιμώ να δουλεύω με πιο περιορισμένο αριθμητικά ρόστερ. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί ποδοσφαιριστές είναι μέρος της στρατηγικής μας για το scouting, συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν συνδέεται με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», αναφέρει ο προπονητής του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης